facebook tracking
Avdelning

Försäljning & Marknad

Connect

I vårt sälj- och marknadsteam är vi få, men naggande goda. Vårt team utgörs av ett tight gäng drivna och kompetenta Wintare som varje dag jobbar hårt för att öppna dörrar för Sveriges företagare, och få dem att ta steget in i en enklare vardag. I vårt team letar vi alltid efter målmedvetna och ödmjuka kollegor, som tillsammans med oss kan rädda fler entreprenörer från en krånglig vardag med onödig administration.

Kasta ett öga på våra lediga tjänster nedan, eller connecta med oss för att vara först med att få information om framtida roller i  vårt team.

The Wint Way

 

 

En liten inblick i Wintvardagen

 • Teamet

  Den röda tråden i vår Wintvardag är just teamet. Vi brinner för lagspel och att kämpa tillsammans. Att jobba i team innebär att dela på både med- och motgångar, och vi är helt övertygande om att vardagen blir både bättre och roligare så.

 • Utvecklingsmöjligheter

  Wint är ett tillväxtbolag. Vi växer så det knakar och tempot är högt. Fördelen med att jobba i ett snabbväxande entreprenöriellt bolag är du får (och förväntas) ta ett stort ansvar. För den som är driven, ödmjuk och nyfiken finns gott om interna utvecklingsmöjligheter.

 • Gött häng i gäng

  Vi är övertygade om att det här med att bygga relationer på jobbet är superviktigt. Därför försöker vi hitta på så mycket roligt som möjligt tillsammans. På Wint har vi en grupp som ser till att vi får gå på roliga AW's och en annan grupp som ser till att vi håller igång och får prova olika träningsaktiviteter. Du förstår säkert grejen, även här gäller laget framför jaget.

 • Ett schysst förmånspaket

  På Wint tänker vi helhet. Därför har vi satsat på ett bra förmånspaket som bland annat innehåller en privat sjukvårdsförsäkring, en grym pensionstrappa och flexibla arbetstider. Om vi mår bra och trivs bra, så arbetar vi bättre.
  Win-win åt alla håll, helt enkelt.

Gårdatorget 1
412 50 Göteborg Vägbeskrivning hej@wint.se 010 - 19 90 500 Se sida

Karlstad

Gustaf Anders gata 15
653 40 Karlstad Vägbeskrivning hej@wint.se 010 -19 90 500 Se sida

Stockholm

Norrsken House
113 56 Stockholm Vägbeskrivning hej@wint.se 010 - 19 90 500 Se sida

Jobbar du redan på Wint?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@wint.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor