facebook tracking

Hej, det är vi som är Wint!

Vi är en färgglad familj som består av ödmjuka individer och grymma lagspelare. Hos oss hittar du alltifrån utvecklare och ekonomer till säljare och marknadsförare. Men varje person som hoppat på vårt Winttåg är också mer än så.I gänget hittas bland annat entreprenören som driver Sveriges största teknikpodd. Designern som har siktet ställt på Mount Everest Basecamp. Fotbollsproffset med tempo som du garanterat inte dribblar bort. Sa vi proffset? Proffsen ska det såklart stå. Det här är bara ett litet axplock av vårt grymma gäng.

I takt med att Wintfamiljen växer – för det gör vi verkligen, vi behöver sällskap av typ 20 nya Wintare bara i år – tyckte vi att det var dags att låta dig lära känna oss lite bättre. Och ge dig en inblick i vår värld – den är nämligen långt mycket mer än en digital ekonomiavdelning. Wint är tech-bolaget med appen som gör det både roligare och enklare att driva företag!

De kommande månaderna kommer vi därför låta den här bloggen bli ditt kikhål in i det som är Wint. Du kommer att få lära känna våra medarbetare, få veta vad som är typiskt Wint och helt enkelt få en inblick i hur det är att jobba i vår scale up-vardag. På Sveriges roligaste arbetsplats, om du frågar oss :)

Så, från oss alla till dig på andra sidan skärmen: häng med på Winttåget! Vem vet, kanske känner du redan igen någon av oss?

Känner du redan nu att det låter spännande eller vill hålla utkik för framtida roller? Spana in våra lediga tjänster eller connecta med oss - så hoppas jag att vi både hörs och ses!

Lediga jobb

Det finns inga lediga jobb som matchar dina val.
Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Wint?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@wint.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor